Hírek

2019. május 8-án a zsámbéki Driving Camp Hungary területén – az előző évekhez hasonlóan – idén is megrendezésre kerül a BUSEXPO szakkiállítás és a vele egy helyszínen rendezett hazai autóbuszos szakmatársadalmi esemény, a XXV. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia.

A rendezvény az eltelt hét évben óriási fejlődésen ment keresztül, hiszen míg 2015-ben 4.600 m2 területtel és 37 kiállítóval fogadta 1.500 látogatóját, addig 2018-ban már 6.000 m2 területen 52 kiállítót, 3.850 látogatót és 220 konferencia-résztvevőt látott vendégül. Az eddigi hat BUSEXPO kiállítás helyszíne a zsámbéki Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpálya volt, mely évről évre bővülő kiállítási területtel és teljes létesítményi infrastruktúrájával – így a kiállított járművek mozgás közben történő bemutatásának lehetőségével – biztosította a növekvő igények maximális kielégítését.

A mai modern világunkban nélkülözhetetlen a lépéstartás a technikai fejlesztésekkel. A BUSEXPO egyedülálló lehetőség: az egyetlen hazai tematikus autóbuszos „szakmai nap”, ugyanakkor Kelet-Európa egyedüli olyan kiállítása, amely több éve jelen van a térségben és komplex szakmai színteret biztosít a régió autóbuszpiacának.

A kiállítás hetedik éve nyújt lehetőséget a piaci szereplők számára, hogy bemutassák a szakma és az érdeklődők előtt technikai fejlesztéseiket és új termékeiket a legkorszerűbb járművek, alkatrészek, technológiák, kenőanyagok és IT-eszközök felvonultatásával. A kiállítással párhuzamosan zajló Országos Személyszállítási Szakmának Konferencia pedig a hiteles szakmai tájékoztatás optimális helyszíne, ahol a kormányzati szereplők és hazai piac elismert szakemberei beszélnek a jövőbeli tervekről, fejlesztésekről, kihívásokról és megoldásokról.

Az esemény – a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének szervezésében – a közlekedési szaktárca főtámogatása, a mindenkori közlekedésért felelős helyettes államtitkár fővédnöksége, továbbá számos kormányzati szerv, intézmény, civil szervezet és szövetség, és a piaci szereplők stratégiai szakmai partnersége mellett kerül megrendezésre.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a www.busexpo.hu oldalon találhatóak.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail